WTA Finals 2015: sima vereség az első fordulóban

WTA Finals 2015: sima vereség az első fordulóban

2015-10-25 – A Hlavackova-Hradecka kettős 56 perc alatt győzött, minden tekintetben felülmúlta ellenfelét.

WTA FINALS 2015 (7 000 000 DOLLÁR, FEDETT PÁLYA), PÁROS, VÖRÖS-CSOPORT, 1. FORDULÓ
Andrea Hlavackova, Lucie Hradecka (cseh, 7.)-Babos Tímea, Kristina Mladenovic (magyar, francia, 4.) 6:2, 6:1

 

„Elképesztő, hogy Kristina megsérült az első gémben. Utána gyakorlatilag mozdulni sem tudott…Ezt pedig nyilván nem engedhetjük meg a világ legjobb párosai ellen. Sajnálom, hogy így alakult. Remélem, hogy Kristina jobban lesz a következő meccsre” – nyilatkozta Timi.

 

Nagyon rosszul “sikerült” a magyar-francia kettős bemutatkozása Szingapúrban…

 

A Hlavackova-Hradecka duó szinte csak pillanatokra “engedte át” a kezdeményezést, a két játékos hatalamas rutinnal használta ki ellenfele hibáit. Sajnos Timi és Kristina Mladenovic adogatóként és fogadóként is elmaradt saját tudásától, így nem volt esélye…

 

A cseh kettős azonnal brékkelt nyitott és az sem zavarta meg, hogy ezt az előnyt azonnal elveszítette. A folytatásban Hlavackova és Hradecka 5:1-re elhúzott, ekkor Mladenovic két szettlabdát hárított és hozta adogatását. Ezután a cseh páros 15-re szerválta ki a játszmát.

 

A második szett sem hozott változást. Timi 0:4-nél nyerte meg először az adogatását, 0-ra. De ezután újra Hlavackova és Hradecka volt a jobb…A cseh duó a következő két játékban összesen egy labdamenetet veszített, a végén 0-ra brékelte a combsérüléssel bajlódó Mladenovicot.