Wimbledon 2013: edzés Schiavonéval

2013-06-23 – Timi a hétvégén is keményen készült a hétfőn kezdődő angol nyílt teniszbajnokságra, a 2013-as szezon füves pályás Grand Slam-versenyére.

A 20 éves magyar játékos a terveknek megfelelően az egyik gyakorláson a Roland Garroson 2010-ben győztes, 2011-ben pedig döntős Francesca Schiavonéval teniszezett.

 

„Tegnap nem volt igazán jó az idő, többször esett is az eső. Így csak negyvenöt percet tudtunk teniszezni Francescával. De így is mindent végigskáláztunk. Francesca végig nagyon rendes és kedves volt, egyébként ő keresett azzal, hogy szeretne velem szombat délután játszani. Azt is megkérdezte, hogy mikor tudunk majd együtt párosozni – mondta Timi, majd kitért hétfői programjára is: Fél egytől egyig „beütöm” Mladenovicot, aki Sarapova ellen játszik hétfőn. Utána egy órás kondiedzésem lesz, majd kettőtől háromig Vincivel játszok.”

 

A wimbledoni szervezők egyébként vasárnap nyilvánosságra hozták a hétfői programot, amelyben nem szerepel a fiatal magyar teniszező. Timi egyesben a francia Mathilde Johansson ellen lép majd pályára, míg párosban Mandy Minella oldalán a Raluca Olaru-Olga Szavcsuk (román, ukrán) duót igyekszik majd legyőzni.

 

wimbledon2013_07