Vereség a charlestoni negyeddöntőben

Vereség a charlestoni negyeddöntőben

2015-04-10 – A Marina Erakovic-Andrea Petkovic kettős magabiztosan, két szettben nyert Timi és Anna-Lena Grönefeld ellen a párostorna negyeddöntőjében a charlestoni WTA-versenyen.

A mérkőzés 54 percig tartott.

 

FAMILY CIRCLE CUP (731 000 DOLLÁR, SALAK), PÁROS, NEGYEDDÖNTŐ
Marina Erakovic, Andrea Petkovic (új-zélandi, német)-Babos Tímea, Anna-Lena Grönefeld (magyar, német, 4.) 6:1, 6:2

 

Sajnos a mérkőzés a vártnál és a reméltnél is jóval simább volt…Erakovic és Petkovic szinte minden fontosabb pillanatban jobb volt, magabiztosan került a legjobb négy közé.

 

A 25 perces első szettben az új-zélandi – német kettős úgy húzott el 5:0-ra, hogy a nyitó játékban egy, majd az ötödik gémben két bréklabdát hárított. Erakovic és Petkovic 1:0-nál 40-re, majd 3:0 után 30-ra nyerte el ellenfele adogatását. A magyar-német kettős 5:0 után 0-ra hozta szerváját, de a következő játékban fogadóként csak két labdamenetet nyert.

 

A második szett elején az Erakovic-Petkovic duó sorozatban hét labdamenetet nyert, az első játékban ismét elnyerte ellenfele szerváját. Timi és Grönefeld azonban 1:0, 40-0-ról fordított 2:1-re. Többre azonban már nem futotta…

 

Erakovic és Petkovic 2:2 után 30-ra, majd 4:2-nél 40-re brékelt. Az utolsó gémben az új-zélandi – német páros 15-re nyerte adogatását, a második meccslabdát használta ki.