“Végre ismét Önmagam voltam a pályán”

“Végre ismét Önmagam voltam a pályán”

2021-05-17 – Timi az Instagramon osztotta meg a gondolatait.

“Végre ismét ÖNMAGAM VOLTAM A PÁLYÁN!!!🥰💪🏻

Nem is tudom, hogy hol kezdjem a mondandóm, igyekszem rövid lenni…

Az elmúlt hónapok nem éppen úgy alakultak ahogy terveztem volna. Január egészen jól indult, hiszen felkvaliztam magam az AO-re, nyertem egy kört a főtáblán és tényleg úgy éreztem hogy lassan, de biztosan haladok előre egyéniben is újra. Aztán ott volt a párosos story…

Ezek után jött a volt edzőmmel az újabb botrány, végleg vége is lett annak a kapcsolatnak.

Kezdtek alakulni a dolgok, kezdtem összeszedni magam a pályán, találtam új edzőt, úgy éreztem ismét sínen van a teniszem. Na bumm, jött a covid és a karantén… Bevallom őszintén, azt hittem hogy könnyebb lesz visszatérnem a betegség után, de tévedtem. Én folyamatosan próbáltam erőltetni a dolgokat, de a pulzusom csaknem akart helyreállni. Amikor már a doktorok engedték, hogy teljes bedobással edzek, akkor a bemelegítés után még mindig 191 volt a pulzusom. Ez hetekig így ment.

Mindeközben az új párostársam is lemondta a párost az orosz szövetség miatt, így nem volt partnerem RG-re sem a nevezés előtt pár nappal.

Kétségbe voltam esve, hogy mikor lesz már végre jobb a helyzetem, aztán egyszercsak elindult valami. Ugyan rövid volt a felkészülésem, de annyira akartam versenyezni, hogy még nem teljesen készen is, de elindultam az első versenyemen. Nem ment jól, stresszes voltam, kikaptam egy 3órás meccsen, viszont aznap délután már újra edzettem és azóta sem álltam meg.

Ismertek, sosem adom fel!

Bevallom voltak baromi nehéz percek, de egy számomra nagyon fontos ember azt mondta, hogy a nehézségeket azok kapják, akik elbírnak vele.

Akarok, kűzdök, csinálom a dolgom, de ami a legfontosabb, hogy szeretem amit csinálok és szeretem magát a teniszt!

 

Na így történhetett meg, hogy tegnap jól játszak. Hogy egy klasszis salakmenő, RG elődöntős játékost megszorongattam, és hogy tényleg ÖNMAGAM VOLTAM a meccsen végig!

Sírtam persze a meccs után, de ezek örömkönnyek voltak, és ez jó! Nagyon jó érzés!!!❤”