US Open 2013: vége a felkészülésnek

2013-08-26 – Timi a hétfői edzéssel lezárta felkészülését a US Openre, most már eljött az ideje a mérkőzéseknek.

Egyesben a 10. helyen kiemelt Roberta Vinci ellen mutatkozik be, míg párosban Francesca Schiavone oldalán az Okszana Kalasnyikova-Alicja Rosolska duóval mérkőzik majd.

 

A szezon utolsó Grand Slam-versenyének főtábláján hétfőn kezdődtek meg a csatározások, de ekkor Timi és edzője, Nikola Andjelics még a felkészülés legvégső szakaszára figyelt.

 

„Végeztem hivatalosan is a felkészüléssel! Vége az edzéseknek, innentől már csak a beütés és a meccs jön. Egy masszázs vár még ma rám és ennyi” – nyilatkozta Timi.

 

A 20 éves magyar játékos kedden lép majd pályára egyesben, ellenfele a párosban világelső Roberta Vinci lesz. A tapasztalt olasz tavaly egyesben a negyeddöntőig jutott New Yorkban.

 

„Élveztem az elmúlt napokat, várom a meccset! Tegnap elkészítették a páros sorsolást is, nem mondható se jónak, se rossznak. Remélem jól tudunk együttműködni Francescával, akkor van esély a győzelemre. De nyilván az ellenfél az összeszokottabb, így nem lesz egyszerű a meccs. A budapesti tornán tapasztaltakat lehet talán felhasználni. Várom már a meccseket, remélem minél több lesz” – tette hozzá Timi.

new_york_07  newyork_02_520