Újabb sikeres cég áll Babos Tímea mellé

Újabb sikeres cég áll Babos Tímea mellé

2012-09-11 – Újabb sikeres céggel bővül a Babos Tímea felkészülését és versenyzését segítő támogatói kör: a magyar teniszező csapata az év végéig szóló szerződést kötött a Peugeot Hungária Kft-vel.

Újabb sikeres céggel bővül a Babos Tímea felkészülését és versenyzését segítő támogatói kör: a legfrissebb világranglistán 63. magyar teniszező csapata az év végéig szóló szerződést kötött a Peugeot Hungária Kft-vel. Az 19 éves magyar játékos mindennapjait egy Peugeot 208 könnyíti meg, míg a versenyző részt vesz a cég reklámkampányában.

 

Ez a megállapodás segít abban is, hogy önállóbban éljem az itthoni életemet. Ezentúl nem leszek annyira rászorulva édesapám segítségére, szabadabban tudok mozogni. Igaz, ezt csak több hét múlva tapasztalhatom, ha hazajövök az ázsiai versenyekről” – nyilatkozta Babos Tímea.

 

A fiatal magyar teniszező nemrég zárta le az amerikai versenysorozatot, Kanadában és az Egyesült Államokban gyűjtötte az értékes pontokat és természetesen szerepelt a szezon utolsó Grand Slam-versenyén, a New York-i US Openen is. A tengerentúli megmérettetéseket követően Sopronban és Budapesten készült arra, hogy jól szerepeljen majd Kínában és Japánban is.

 

Babos Tímea már kipróbálta a csinos meggy piros Peugeot 208-asát, remekül érezte magát az egyedi festésű járműben.

 

Kiváló az autó, nagyon jól gyorsul! Tetszik a színe, tetszik, hogy ennyire „csajos”. Nagyon örülök és büszkévé tesz, hogy külön a számomra készült az autó dekorációja! Az érintőképernyős rendszer is könnyen kezelhető és alaposan feldobja az autó belső képét” –tette hozzá az ifjú teniszező.

 

Babos Tímea a jövő héten a 220 000 dollár összdíjazású Guangzhou International Women’s Openen áll rajthoz, majd Tokióban, Pekingben és Oszakában szerepel. Az idei szezont a tervek szerint Luxemburgban zárja majd.

 

A 19 éves játékos idén egyesben megnyerte a monterrey-i versenyt, párosban pedig Birminghamben bizonyult a legjobbnak egy tajvani teniszező oldalán. A magyar küldöttség egyik legfiatalabb tagjaként szerepelt a londoni Olimpián, amelyen egyesben bejutott a második fordulóba. Idén augusztus 20-án egyesben az 59. volt a világranglistán, ez pályafutása eddigi legjobb helyezése a felnőttek között. Juniorként 2010-ben három Grand Slam-versenyt nyert párosban.

 

peugeot02