Új szezon, új ütőmárka

Új szezon, új ütőmárka

2017-12-30 – Timi ezentúl a Yonex „termékeivel” játszik.

 

Három év után ütőt és márkát cserél a jelenlegi legjobb magyar női játékos: a Babolat után Timi ezentúl a Yonex ütőivel szerepel majd a WTA Tour- és a Grand Slam-versenyeken!

 

„Örülök, hogy ezentúl én is a Yonex-csapat tagja lehetek! Nagy játékosok játszottak és játszanak ezzel a márkájú ütővel. Többek között a régi nagy kedvencem, Jelena Gyementyjeva is Yonex-szel szerepelt. Persze nem ezért váltottam, hanem azért, mert úgy érzem, ezzel jobban tudok játszani. Hamarosan elkezdődik a főtáblán is a Shezhen Open: gyerünk az új szezonra az új „fegyverrel” – nyilatkozta Timi.

 

 

 

Logo-Yonex.svg

 

A japán Yonex cég teniszben, golfban és tollaslabdában is a világ legjobbjai közé tartozik. A vállalatot 1946-ban alapította Jonejama Minoru. A Yonex 1971-ben mutatta be első teniszütőjét, népszerűsége folyamatosan növekszik. A cég korábbi támogatottjai közé tartozott Martina Navratilova, Szeles Mónika, Martina Hingis, Arantxa Sánchez Vicario, Mary Pierce, Jelena Gyementyjeva, Iva Majoli, Ana Ivanovics, Lleyton Hewitt, Sergi Bruguera, Richard Krajicek, David Nalbandian, Marcelo Rios. Napjaink legjobbjai közül Angelique Kerber, Viktorija Azarenka, Caroline Garcia, Coco Vandeweghe, Anasztaszija Szevasztova, Daria Gavrilova, Magdaléna Rybáriková, Belinda Bencic, Andrea Hlaváčková, Stan Wawrinka, Nick Kyrgios és Denis Shapopalov használ(t)ja a Yonex ütőit.