Túl a felkészülés második hetén

Túl a felkészülés második hetén

2014-12-03 – A franciaországi téli felkészülés második hete is jól alakult Timi számára, az edzésterveknek megfelelően immár nem csak a fizikai alapozás szerepel a mindennapok műsorán.

A 20 éves magyar játékos a hazai pihenőt követően Nizzában gyakorol, ideális körülmények között. A világranglista 88. helyén álló teniszező december végén kezdi meg a 2014-es szezont a kínai Sencsenben.

 

„Eltelt egy újabb hét a felkészülésből. Továbbra is rengeteg időt töltök a kondiban,de szerencsére már a teniszpálya is kap szerepet a mindennapokban” – kezdte franciaországi beszámolóját Timi.

 

A 20 éves játékos a 2013-as szezon végén betegséggel bajlódott, de most zavartalanul készül. A magyarországi hideg helyett a nizzai melegben.

 

„Nagyon jó idő van, legtöbbször 20 fok körül. Így tudunk szabadtéren játszani, élvezem az edzéseket. Bár a gyakori izomlázak nélkül jobban élvezném :D”

 

Timi csütörtökig marad Nizzában, aztán néhány napot Magyarországon tölt.

 

„Hazamegyek kicsit családozni,hiszen közeledik az ausztráliai elutazás napja. Szép hetet Mindenkinek!” – jegyezte meg a fiatal játékos.