Kedden is elmaradt Timi meccse

Kedden is elmaradt Timi meccse

2017-02-14 – A rossz idő, az esti esőzés miatt törölték a keddi műsorból Timi és a kínai Csang Su-aj mérkőzését.

 

A világranglista 33. helyén álló magyar játékos és kínai ellenfele a Centerpályán játszott volna, helyi idő szerint 20 órától (magyar idő szerint 18 órától). A korábbi meccsek azonban elhúzódtak, majd az ausztrál Samantha Stosur és a lett Anasztaszija Szevasztova találkozójának második játszmája közben eleredt az eső. Az időjárás miatt végül a szervezők úgy döntöttek, hogy a nap utolsó meccsét más időpontra halasztják.

 

Timi és Csang mérkőzését kedden a 2-es pályán játszották volna. A szinte folyamatos esőzés miatt azonban helyi idő szerint nem sokkal este 8 óra előtt törölték a magyar és a kínai játékos találkozóját.

 

„Viszonylag jobb napom volt másokhoz képest, be tudtam ütni és egy picit kondizhattam. Így ilyen szempontból talán viszonylag szerencsés vagyok. De az ember nem is gondolná, hogy egy ilyen esős napon mennyire nehéz a teniszezők dolga. Nem tudod pontosan, hogy mikor játszol. Folyamatosan készen kell lenni, nem lehet teljesen kikapcsolni. Hétfőn az utolsó pillanatig ott tartottak minket a pályán, ma is. Nehéz így beosztani az időt, akár az étkezésre, a pihenésre vagy ha a relaxációra gondolunk. Nem egyszerű. Dohában csodaszámba megy, hogy ennyit esik az eső. Erről még cikk is jelent meg a helyi médiában. Hihetetlen, hogy ez történt az elmúlt két napon. Ilyen még sohasem történt Velem a pályafutásom során, új dolog, hogy ilyen sok halasztás van a versenyemen. Szerdán pedig két nap várakozás után első meccset kell játszanom, aztán utána még páros is lesz” – nyilatkozta Timi.