Timi szerződése a Szerencsejáték Zrt.-vel

Timi szerződése a Szerencsejáték Zrt.-vel

2015-07-27 – Babos Tímea és csapata örömmel jelenti be, hogy szerződést kötött a Szerencsejáték Zrt.-vel!

Az erről szóló megállapodást hétfőn sajtótájékoztató keretében írta alá a játékos édesapja és a szakmai stábot vezető Babos Csaba, illetve Dr. Zsiga Marcell, a Szerencsejáték Service Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója.

 

A jelenlegi első számú magyar teniszező és menedzsmentje régóta kiemelt fontosságúnak tekinti, hogy együttműködjön a hazai cégekkel. A sportoló 2008-tól vett részt az Új Európa Alapítvány  MOL Tehetségtámogató Programjában és 2011 óta erősíti a MOL profi sportszponzoráltjainak csapatát. A MOL mellett a 2015-ös szezon óta a Mazda Magyarország is támogatja az immár kétszeres Grand Slam-döntős Babos Tímeát, és most ehhez a szponzori körhöz csatlakozik a Szerencsejáték Zrt is.

 

A 22 éves sportoló mindig kiemeli, milyen sokat jelent számára a hazai szurkolók és cégek támogatása. Pályafutása kezdete óta állandó tagja a magyar válogatottnak, karrierje kiemelkedő sikereként tartja számon a korosztályos Grand Slam-versenyeken, Európa-bajnokságokon elért, a magyar sportot gazdagító sikereit. Felnőttként büszke tagja a Fed Kupa-csapatnak, 2012-ben pedig a londoni Olimpián is viselhette a címeres mezt.

 

Babos Tímea és csapata reméli, hogy egy hosszú, sikerekben gazdag együttműködés veszi kezdetét a Szerencsejáték Zrt.-vel!

 

Szerencsejáték_04  Szerencsejáték_02Szerencsejáték_03