Timi ismét karrier- és magyar csúcsot javított párosban

Timi ismét karrier- és magyar csúcsot javított párosban

2015-06-22 – Timi és Kristina Mladenovic a legjobb nyolcig jutott a múlt héten Angliában a birminghami Aegon Classicon, így a 22 éves magyar játékos ismét javított helyezésén a világranglistán.

Timi immár a 8. helyen áll, ez újra karrier- és magyar csúcsnak számít női párosban. Eddigi legjobbja a 9. pozíció volt, amelyre június 15.-án került, a 250 000 dolláros hollandiai versenyen elért elődöntő után. Timi idén már negyedszer javította meg saját és Magyarország eddigi legjobb helyezését női párosban!

 

A Birminghamben elért egy győzelemmel Timi és Kristina Mladenovic továbbra is a 3. helyen áll a 2015-ös világbajnoki pontversenyben. Vezet az idén az Australian Openen és a Roland Garroson is győztes Bethanie Mattek-Sands – Lucie Safarova kettős, míg a második helyen a hagyományos világranglistán 2. és 1. Martina Hingis és Sania Mirza található.

 

Egyesben Timi a múlt héten a selejtezőből a főtábla második fordulójába jutott egyesben az Aegon Classicon, így a 96.-ról a 93. helyre került egyesben a világranglistán.