Timi is segít Harencsár Áronkának

Timi is segít Harencsár Áronkának

2012-12-09 – Különleges, megható ünnepség részese lehetett szombaton Timi, aki aktív résztvevőként vehetett részt Kazincbarcikán a Mikulás Sportvarázs elnevezésű rendezvényen.

Az idén egyesben és párosban is WTA-tornagyőztes teniszező az ünnepségen támogatást nyújtott át egy 3 éves, súlyos betegséggel harcoló kisfiúnak és családjának.

 

Harencsár Áronka nemrég csontvelő-átültetésen esett át, születésnapját is kórházban töltötte. A mostani ünnepségre édesapja, István kísérte el. Timi teljes tiszteletdíját a családnak ajánlotta fel, Áronka egy hatalmas plüssmacit és szülinapi tortát is kapott a rendezvényen.

 

„Remélem, hogy az orvostudomány segíteni tud a kisfiúnak! Nagyon meghatott a találkozás, meg is könnyeztem” – mondta Timi.

 

A Mikulás Sportvarázson 20 szakosztály vonult fel, több szakág bemutatott is tartott: a látássérült tekézőktől kezdve kézilabdázók, futballisták, jégkorongozók, természetbarátok, sakkozók, röplabdázók, kosárlabdázók, ökölvívók, gyorskorcsolyázók, súlyemelők, ritmikus gimnasztikázók, karatésok, birkózók, modellezők és atléták mutatkoztak be. A teniszezőkhöz Timi nagy örömmel csatlakozott, a közönség számtalan látványos megoldásnak tapsolhatott.

 

A sportági bemutatókat követően a 19 éves játékos pódiumbeszélgetésen vett részt, amelyen a közönség kérdéseire is válaszolt.

 

„Már kisgyerekként is fanatikus voltam, most is mindennap azért dolgozok keményen, hogy a legjobbak közé kerüljek. A nővérem volt a családi példaképem, a sztárok közül pedig Jelena Gyementyjeva. De most már elsősorban a játék különböző elemeiből próbálok ellesni különböző dolgokat a legjobbaktól” – árulta el a barcikai publikumnak Timi.

 

Az egyéni világranglista 67. helyén álló játékos arról is beszélt a közönségnek, hogy hamarosan Kínában kezdi a 2013-as idényt, december 25-én repül el Magyarországról.

 

„Azért edzek már hetek óta, hogy topformában kezdjem a szezont!”

sportvarazs-118  sportvarazs-159  sportvarazs-144  sportvarazs04  sportvarazs-117  sportvarazs01