Timi újra játszik a Tennis Classics-on

Timi újra játszik a Tennis Classics-on

2015-09-23 – A magyar játékos tavaly lépett először pályára a budapesti gálán.

Timi tavaly mutatkozott be a sportág évek óta népszerű hazai eseményén, köszönhetően annak is, hogy női párosban döntőt játszott Wimbledonban. Egy évvel ezelőtt Fabio Fognini oldalán lépett pályára párosban, a háló túloldalán Mansour Bahrami és Philipp Kohlschreiber állt.

 

Timi idén a marrákesi egyéni döntő mellett újabb remek pároseredményekkel emelte elismertségét a nemzetközi teniszéletben. Kristina Mladenovic oldalán veretlen maradt Dubajban, Marrákesben és Rómában, Wimbledonban pedig a legjobb négyig jutott. A 22 éves magyar játékos nemrég a 8. helyre került párosban a világranglistán, ez minden idők legjobb magyar helyezése ebben a kimutatásban.

Timi és Kristina Mladenovic jelenleg 5. helyen áll az idei pontversenyben, jó eséllyel “pályázik” a világbajnoki szereplésre.

 

A magyar és a francia játékos is meghívást kapott Taróczy Balázstól, a sportág magyar legendájától a Tennis Classicsra. A Heinz Günthardt oldalán – sok más nagy siker mellett – Wimbledonban és a Roland Garroson is győztes főszervező Timi és Kiki Mladenovic mellett két korábbi és két jelenlegi ATP-sztárt invitált meg Budapestre. A résztvevők egy különleges csapatversenyen szerepelnek majd.

 

Timi a Team Cilic tagja lesz, a tavalyi US Open-győztes Marin Cilic, valamint 2001 wimbledoni bajnoka, Goran Ivanisevic mellett. Mladenovic csapattársa a Team Gasquet-ban a korábbi top10-es Richard Gasquet és a kétszeres Roland Garros-győztes Sergi Bruguera lesz.

 

Az idei Tennis Classicsra november 24-én kerül sor.