Timi búcsúzott az elődöntőben

Timi búcsúzott az elődöntőben

2013-10-26 – Timi három játszmás mérkőzésen vereséget szenvedett a tunéziai Onsz Dzsabúrtól, így nem jutott a döntőbe az 50 000 dolláros saguenayi ITF-versenyen.

NATIONAL BANK CHALLENGER (50 000 DOLLÁR, FEDETT PÁLYA), EGYES, ELŐDÖNTŐ
Onsz Dzsabúr (tunéziai, 7.)-Babos Tímea (1.) 7:6 (7-4), 4:6, 6:1

 

„Sajnálom a mai meccset. Az ellenfél nagyon jól játszott, én elfogadhatóan. Sajnos egész héten még betegséggel küzdöttem. Köhögtem végig, így kevesebben tudtam edzeni. Ez pedig meglátszott picit a mai játékomon. Az elmúlt 12 napban lettem jobban, így remélem, hogy a következő hetekben jobban fog menni a játék” – nyilatkozta Timi.

 

A világranglista 98. helyén álló magyar játékos a korábbi három fordulóban egy szettet veszített, a negyeddöntőben pedig adogatást sem veszített. Ezúttal sajnos nem így történt. Az első és a második szett is nagyon szoros volt, de a döntő játszmában már egyértelműen a 19 éves tunéziai teniszező akarata érvényesült.

 

A 20 éves magyar játékos az elődöntőben 8 ászt ütött, 4 kettőshibát vétett. Timi kétszer, míg Dzsabúr három alkalommal brékelt. A tunéziai összesen öt labdamenettel nyert többet.

 

Timi a jövő héten a szintén 50 000 dolláros torontói versenyen szerepel, majd a tervek szerint Isztambulban és Dubajban lép pályára.