„Szerencsére napról napra jobban bírtam”

„Szerencsére napról napra jobban bírtam”

2013-10-11 – Úgy tűnik, hogy immár végleg a múlté a vírusos megbetegedés,Timi az elmúlt napokban már egyre nagyon lendülettel készülhetett az előtte álló két kanadai ITF-versenyre.

A 20 éves magyar játékos szombaton pihen, majd utána folytatódnak az edzések.

 

„A hét elején, amikor elkezdtem edzeni, sajnos még bőven küszködtem köhögéssel, illetve a gyors elfáradással” – mondta a világranglista 104. helyén álló játékos.

 

Timi eredetileg a linzi és a luxembourgi, egyformán 235 000 dolláros versenyen indult volna, de a terveket „átírta” a betegség. Emiatt több napot ki kellett hagyni és lemondta a két tornát. Szerencsére ezen a héten már ismét intenzíven sportolhatott.

 

„Minden nap 1tenisz és 1kondi volt a tervben, amit végre is hajtottunk. Voltam futni futópályán, a Citadellán, szerencsére napról napra jobban bírtam. Holnap pihenés, aztán vasárnaptól az utazásig minden nap 2tenisz és 1 vagy 2kondi lesz. Várom az utazást! Annak ellenére, hogy élvezem az edzéseket és az otthonlétet is!” – nyilatkozta Timi, aki jövő csütörtökön utazik majd Észak-Amerikába.

 

Két évvel ezelőtt a fiatal magyar játékos szép sikereket ért el a két kanadai versenyen: Saguenayban egyesben (a fináléban Julia Boserup ellen 7:6, 6:3) és Jessica Pegula oldalán párosban (a döntőben Gabriela Dabrowski és Marie-Eve Pelletier ellen 6:4, 6:3) is tornagyőztes volt. Torontóban egyesben a legjobb négyig (az elődöntőben Amra Sadikovic ellen 3:6, 5:7) jutott, Pegulával pedig csak a döntőben (Dabrowski és Pelletier ellen 5:7, 7:6, 4-10) szenvedett vereséget.