Sopron: Timi átvette a díszpolgári címet

Sopron: Timi átvette a díszpolgári címet

2019-12-08 – (Fotó: SOPRONMEDIA.HU) A 26 éves játékos a floridai felkészülés miatt nem vehet részt a Hűség Napján sorra kerülő ünnepségen.

Timi már elutazott Boca Ratonba a téli felkészülésre, így egy héttel a Hűség Napján sorra kerülő ünnepség előtt vette át a díszpolgári címet Sopronban.

 

Szombaton a soproni városházán köszöntötték a jelenlegi legjobb magyar női játékost, aki tavaly Budapesten is díszpolgár lett.

 

„Ez a cím nagy lépés az életemben és a karrieremben egyarántemelte ki Timi, majd hozzátette:Különösen azért, mert büszke soproni vagyok és mindig idehúz a szívem. Nekem ez a város egy szóval csakis az otthont jelenti. Itt nőttem fel, a soproni erdők mellett kezdtem teniszezni és innen indult el a karrierem.”

 

A 26 éves játékos a díszpolgári cím legfiatalabb birtokosa lett.

 

Az elismerést hagyományosan december 14.-én ünneplik Sopronban. Timi viszont ezen a hétvégén már elutazott a floridai felkészülésre.

 

„Külön köszönöm a városnak, hogy kivételt tettek és korábban átvehettem ezt a csodálatos kitüntetést!”

 

A díszpolgári címet dr. Farkas Ciprián, Sopron polgármestere adta át a világbajnok teniszezőnek, akinek dr. Simon István és Csiszár Szabolcs alpolgármesterek is gratuláltak. dr. Farkas Ciprián kiemelte: Sopron nagyon büszke Babos Tímeára és biztos abban, hogy a jövőben is számos komoly eredménnyel fogja öregbíteni a város hírnevét.

 

A SOPRONMEDIA.HU ALAPJÁN