Vereség a sydneyi negyeddöntőben

Vereség a sydneyi negyeddöntőben

Generated by IJG JPEG Library

2016-01-13 – Az Olaru-Svedova kettős az első szett felétől már nem igazán adott esélyt ellenfelének, végül 63 perc alatt jutott a legjobb négy közé.

APIA INTERNATIONAL (753 000 DOLLÁR, KEMÉNY PÁLYA), PÁROS, NEGYEDDÖNTŐ
Raluca Olaru, Jaroszlava Svedova (román, kazah)-Babos Tímea, Katarina Srebotnik (magyar, szlovén, 4.) 6:3, 6:2

 

 

Sajnos a reméltnél és a vártnál simábban alakult a negyeddöntő…A kétszeres Grand Slam-győztes, tavaly pedig újabb két alkalommal döntős Svedova, valamint Olaru a nyitó felvonás első része után esélyt sem igazán adott ellenfelének.

 

A 32 perces első szett elején Timi és Srebotnik bréklabdát hárított, majd 3:2-nél 40-15-re is vezetett fogadóként. Sajnos egyik esélyt sem használta ki a magyar-szlovén duó, ezután pedig minden megváltozott.

 

A páros-világranglistán 6. Svedova és Olaru (WTA-54.) végül hozta az adogatását (3:3), majd a következő három gémben kétszer brékelt, először 30-ra, majd 15-re.

 

Sajnos a második szett sem hozott változást…A román-kazah kettős a negyedik játékban 15-re, majd 4:1 után 40-re brékelt. Timi és Srebotnik ekkor 30-ra elnyerte ellenfele szerváját, de a következő adogatójátékot elveszítette 40-re. Ezzel pedig be is fejeződött a negyeddöntő.