„Sergi is meglepődött, hogy mennyit javultam”

„Sergi is meglepődött, hogy mennyit javultam”

2012-11-14 – Továbbra is gőzerővel készül a következő szezonra a világranglista 64. helyén álló Babos Tímea, aki hetek óta csiszolgatja új technikáját.

Ennek jegyében járt a múlt héten Londonban, ahol ismét találkozott a sportág egyik világszerte elismert spanyol szakemberével.

 

„Ezen a héten is napi hat órát gyakorolok. Napi két teniszedzésen van és egyszer kondizunk is. De már egyre többet játszom pontokra” – árulta el Timi.

 

A 19 éves játékos október végén kapott hasznos technikai tanácsokat az egykor Rafael Nadalt is segíti Sergio Gomeztől, a múlt héten pedig közösen mérték fel  tapasztalatokat. A két londoni út között Timi természetesen hazai körülmények között gyakorolta új „stílusát”.

 

„Ég és föld a különbség. Sergi is meglepődött azon, hogy mennyit javultam. Korábban a szervámat és a tenyeresemet csiszolgattuk, most pedig  a röptével, a nyeséssel és a fonákkal is rengeteget foglalkoztunk. Sokat javult a játékom .”

 

Azt azért nem lehet állítani, hogy minden zökkenőmentesen zajlik,mert Timi a kiutazás estéjére belázasodott, Szerencsére a baj másnapra elmúlt, de azóta is kezelést igényel.

 

„Emiatt naponta ecsetelem a torkomat, de egyelőre az orvosok sem tudják, mi től van ez a probléma. Az viszont már kiderült, hogy ez a fertőzés okozta azt is, hogy néhány hete az egyik edzésemet félbe kellett hagynom, mert vérezni kezdett az orrom és sehogyan sem tudtam másfél óráig elállítani” – árulta el a 19 éves teniszező.

london14  london16