Roland Garros 2020: Timi és Kiki nyilatkozata

Roland Garros 2020: Timi és Kiki nyilatkozata

PARIS, FRANCE - OCTOBER 11: Timea Babos of Hungary (L) embraces Kristina Mladenovic of France following victory in their Women's Doubles Final against Desirae Krawczyk of The United States of America and Alexa Guarachi of Chile on day fifteen of the 2020 French Open at Roland Garros on October 11, 2020 in Paris, France. (Photo by Julian Finney/Getty Images)

2020-10-11 – A boldog bajnokok!

TIMI NYILATKOZATA:

 

  • Nagyon, nagyon boldog vagyok, hogy miénk lett a trófea egy ilyen US Open után! Valamilyen szinten ez egy igazán különleges siker. igaz, mindig azt mondom az újabb diadal után, hogy különleges, de a mostani különbözik az eddigiektől. Picit furcsa érzéseink vannak. Nehezen tudnám elmagyarázni. De egyfajta megkönnyebbülést érzek. Mindig őszinte vagyok: hosszú idő óta ez volt a legrosszabb teljesítményünk …Most kell majd egy kis idő, hogy felfogjuk, mi is történt velünk. Szóval, itt az ideje: remek dolog, hogy így zártuk a versenyt!

 

KRISTINA MLADENOVIC NYILATKOZATA:

 

  • Ritkán fordul elő, hogy fizikailag és mentálisan is ilyen kimerült legyek, főleg egy Grand Slam-döntőben. Ma Timi játszott döntő szerepet a győzelmünkben. Az előző mérkőzéseinken, az elmúlt két hétben mindent kiadtam magamból. Különösen akkor, amikor francia vagy, és ha annyira szeretsz a Roland Garroson játszani, mint én. Amikor olyan dolog történik veled két héttel a verseny előtt, mint velem…El sem tudom mondani, mennyire nehéz volt a felkészülésem, pedig mindent megpróbáltunk, hogy készen álljak. De a testem nem követte az elképzeléseimet. Természetesen mentálisan is nehéz volt. Pedig mindent megtettem a pályán azért, hogy jó társa legyek a partneremnek. Hiszen megérdemeltük a jó eredményt a US Openen történtek után. Ahogyan Timi is mondta, mindig különleges érzés, ha trófeát emelhetünk a magasba, viszont most le sem tudom írni, milyen megkönnyebbülést és büszkeséget jelent.

     

Közzétette: Timea Babos – 2020. október 11., vasárnap