Montreal: ukrán ellenfél párosban

Montreal: ukrán ellenfél párosban

2016-07-24 – Timi társa ezúttal Lucie Safarova lesz.

 

Vasárnap párosban is elkészítették a főtábla sorsolását a Rogers Cupon: Timi és Lucie Safarova ellenfele a Katerina Bondarenko-Olha Szavcsuk duó lesz.

 

A magyar játékos úgy tervezte, hogy Montrealban Darija Kaszatkina oldalán szerepel majd. Timi végül Lucie Safarovával szerepel, míg az orsz játékos társa Szvetlana Kuznyecova lesz.

 

Timi és Safarova 2014-ben megnyerte a sydneyi WTA-versenyt, a döntőben az akkor világelső Sara Errani-Roberta Vinci duó ellen győzött nagy csatában. A cseh játékos 18. párosban a világranglistán, karrierje legjobbjaként 4. (2015. szeptember 14.) volt. Eddig 9 WTA- és 1 ITF-versenyt nyert ebben a műfajban. Tavaly Bethanie Mattek-Sands oldalán megnyerte az Australian Opent és a Roland Garrost.

 

Katerina Bondarenko 63. párosban a világranglistán, pályafutása legjobbjaként 9. (2008. október 20.) volt. Testvére, Aljona oldalán 2008-ban veretlen maradt az Australian Openen. Eddig 3-3 WTA- és ITF-tornát nyert.

 

Olha Szavcsuk 56. helyen áll a világranglistán, karrierje legjobbjaként 44. (2015. augusztus 3.) volt. Eddig 2 WTA- és 8 ITF-versenyen maradt veretlen párosban.

 

Idén a Miami Open negyeddöntőjében Timi és Jaroszlava Svedova 6:2, 6:4-re győzött a Bondarenko-Szavcsuk kettős ellen.