Megújult Timi honlapja

2016-03-31 – A mai naptól megújult formában jelentkezik Babos Tímea hivatalos honlapja, a babostimea.hu!

Természetes a jövőben is alapvető cél, hogy a website legyen a 22 éves játékos pályafutásáról szóló információk első számú és legfontosabb megjelenítő felülete. Továbbra is itt olvashatók a mérkőzések után Babos Tímea hivatalos értékelései. Továbbra is igyekszünk saját, exkluzív fotókkal kiegészíteni a cikkeket.

 

Babos Tímea eddigi pályafutásának statisztikai összefoglalója a Timi kategóriában található. Továbbra is itt találják meg a játékos karrierjének eddigi összes, hivatalos nemzetközi eredményét és külön cikk mutatja be az eddigi junior és felnőtt sikereket is.

 

A versenyekről (WTA Tour, Grand Slam és remélhetőleg ismét Olimpia) a Hírek kategória alatt olvashatnak az érdeklődők, ezek az anyagok külön kategóriákban is elérhetőek. Tímea tervezett versenynaptárát is a babostimea.hu címen érhetik el, a nevezési listákkal, majd a sorsolásokkal együtt.

 

A megújult babostimea.hu egyik legfontosabb része a Képek címszó alatt megtalálható galéria. Itt kategóriákra lebontva érhetőek el a jelentős részben nagy felbontású fotók. Az adott galéria megtekintésénél javasoljuk a türelmet :):) A fotók folyamatosan töltődnek be, amikor az olvasó fentről lefelé elindul a témakör megtekintésére.

 

Természetesen Babos Tímea honlapján a sportoló szponzorai és támogatói is külön felületen, több helyen jelennek meg.