Manchester: vereség a 2. fordulóban

Manchester: vereség a 2. fordulóban

2019-06-14 – Timi brékelőnyről veszítette el az első játszmát.

MANCHESTER TROPHY (100 000 DOLLÁR, FŰ), EGYES, 2. FORDULÓ
Madison Brengle (amerikai, 2.)-Babos Tímea 6:4, 4:6, 6:3

 

 

A mérkőzés 1 óra 54 percig tartott.

 

A szinte folyamatos esőzés miatt sokat csúszott a program: a második forduló egy napot csúszott, majd pénteken az első mérkőzéseket még fedett pályán rendezték meg. A folytatás már füvön zajlott.

 

Timi jól kezdte a 35 perces első játszmát, a második gémben nagy csatában brékelt 40-re, majd 4:1-re is vezetett. Sajnos ezután Brengle volt a sokkal pontosabb, 15-re, majd 30-ra nyerte el ellenfele adogatását. Az amerikai játékos ezután 15-re szerválta ki a szettet.

 

A 36 perces második felvonás elején Brengle újra 15-re brékelt, majd Timi azonnal válaszolt. A magyar játékos 30-ra nyerte el az ellenfele gémjét. A negyedik játék hatalmas csatát hozott, Brengle négy bréklabdát hárított.

 

A játszma végén, 4:4 után Timi remekelt, nem veszített labdamenetet.

 

Sajnos a harmadik játszma eleje döntő változást hozott. Brengle azonnal brékelt 0-ra, ezt a brékelőnyét pedig 2:0 után növelhette volna. Timi két fogadóelőnyről mentette meg a szerváját, majd 2:4 után három bréklabdát hárított.

 

Brengle azonban nem tört meg a ki nem használt esélyektől, a nyolcadik gémet 30-30 után nyerte, majd fogadóként lezárta a mérkőzést.