Kisalföld: díjátadó a megye legjobb sportolóinak

Kisalföld: díjátadó a megye legjobb sportolóinak

2018-02-05 – Timi sorozatban negyedszer győzött a nők egyéni rangsorában.

 

A Kisalföld 38. alkalommal díjazta a megye legjobb sportolóit. A győztesek kiléte már nem volt titok, a díjakat viszont a hétvégén vehették át a sportolók, illetve képviselőik. Többen nem tudtak részt venni az eseményen, hiszen éppen versenyen voltak, vagy meccsre készültek, míg a felnőtt férfi kategóriában ezúttal mégsem osztottuk ki a díjat.

 

A felnőtt nőknél a soproni Babos Tímea teniszező lett a legjobb, aki többek között a szingapúri WTA-világbajnokságban párosban elért első helyének köszönhette az elismerést.

 

A sportoló – aki idén párosban már megnyerte az Australian Opent, az év első Grand Slam-tornáját – a hétvégén Tajvanon vett részt egy tornán, melyet egyesben meg is nyert. Távollétében édesapja, egyben egyik edzője, Babos Csaba vette át a díjat.

 

„Teljes mértékben elégedettek lehetünk Timi teljesítményével, a világbajnoki cím nagy siker, akárcsak a nemrég szerzett Grand Slam-elsőség is. Hogy melyik az értékesebb, arra nehéz a válasz, egyrészt a vb-re az egész év eredményeit figyelembe véve a legjobb nyolc páros jut ki, Grand Slam viszont van négy is egy esztendőben. Itt viszont sokkal bővebb a mezőny, s sok olyan teniszező is indul, akik az egyest részesítik előnyben, de párosban sem rosszak. Szóval nehéz kérdés, igazán ezt Timinek kellene megválaszolni. Én mint edző és szülő azt mondom, a lényeg, hogy megvan mindkettő, s nekem mindegyik ugyanolyan értékes. Azért bízom benne, GS-elsőségből lesz még több is, jó lenne már idén gyarapítani a számot” – mondta Babos Csaba.

 

A KISALFÖLD TELJES BESZÁMOLÓJA AZ ESEMÉNYRŐL (KATTINTS IDE!)

 

L3256609

 

L3256610

 

L3256611

 

L3256621