„Jónak értékelem az elmúlt heteket!”

„Jónak értékelem az elmúlt heteket!”

2013-08-15 – Timi a budapesti versenyt követő rövid szünet után kőkemény edzésekkel készült a szezon utolsó szakaszára, amelynek csúcspontja az augusztus 26-án kezdődő US Open lesz.

A 20 éves magyar játékos a felkészülés közben döntős volt a 75 000 dolláros donecki versenyen, majd egyesben a négyig, párosban a tornagyőzelemig jutott a szucsoui WTA-tornán.

 

„Jónak értékelem az elmúlt heteket! Nagyszerű edzéseim voltak a pihenő óta. Szükségem volt a kisebb szünetre, azóta viszont minden jobban megy. A donecki héten egészen kiváló edzéseim voltak a mérkőzések mellett, folyamatosan javult a teljesítményem. Kínai játékomat is jóra értékelem, pedig extrém forróság és páratartalom mellett pályára lépnünk” – nyilatkozta Timi.

 

Az elmúlt két hét eredményeinek köszönhetően a magyar játékos egyesben a 90., míg párosban az 58. helyre lépett előre. A következő napokban még az MTK pályáján készül, majd jövő szerdán utazik el New Yorkba.

 

„Úgy érzem, előre léptem az utóbbi időben. A pihenő után napi 6-7 órát edzettem, minialapozás szerű munkát végeztünk. Jó érzés volt, hogy hazai körülmények között edzettem, emellett sok időt tölthettem a családommal és a barátaimmal. Utána picit rossz érzés volt elutazni, de a jó eredmények megszépítették ezt! „

 

ÖNJELLEMZÉS NÉHÁNY SZÓBAN AZ ELMÚLT HETEKRŐL

 

TENYERES:

 

„Sokkal stabilabb és jobb lett az utóbbi időben! Szerencsére folyamatosan érzem a javulást”

 

FONÁK:

 

„Mindig is az erősségeim közé tartozott. Mindig stabil, jó előkészítésnek számít a tenyeres előtt.”

 

ADOGATÁS:

 

„Az utóbbi időben ráéreztem a variálására. Kezd javulni, most mára korábbinál többféle változatát használom.”

 

FOGADÁS:

 

„Itt van a legnagyobb fejlődés. Korábban kevés pontot szereztem az ellenfelek második adogatásai után, de most már nagyon jó százalékban nyertem ezek után a labdameneteket.”

 

RÖPTE:

 

„Mindig jól ment. Mostanában egyesben is egyre többet megyek fel a hálóhoz.”

 

ERŐNLÉT:

 

„Folyamatosan javul, sokat is dolgozunk a fejlődésért.”