Idő előtt fejeződött be a döntő Kiki sérülése miatt

Idő előtt fejeződött be a döntő Kiki sérülése miatt

2014-08-17 – Timi és Kristina Mladenovic nem tudta végigjátszani a Kops-Jones – Spears kettős elleni döntőt a Cincinnatiben rendezett 2 567 000 dollár összdíjazású Premier-versenyen.

A magyar-francia kettős 1:6, 0:2-nél feladta a mérkőzést Mladenovic hátsérülése miatt.

 

WESTERN & SOUTHERN OPEN (2 567 000 DOLLÁR, KEMÉNY PÁLYA), PÁROS, DÖNTŐ
Raquel Kops-Jones, Abigail Spears (amerikai, 8.)-Babos Tímea, Kristina Mladenovic (magyar, francia, 6.) 6:1, 2:0-nál a magyar-francia kettős feladta

 

Sajnos a fináléban esélye sem volt a magyar-francia kettősnek, az előző két mérkőzéshez hasonlóan most sem sikerült jól adogatni. A 20 perces első szettben az amerikaik négy adogatógémben összesen egy labdamenetet veszítettek és fogadóként is kiváló teljesítményt nyújtottak.

 

A sokkal összeszokottabb, az idei pontversenyben 5. helyen álló Kops-Jones – Spears duó 1:0-nál 40-re (40-30-ról…), majd 3:0-nál 30-ra brékelt. Timi ugyan 5:0-nál 15-re hozta a szerváját, de a következő gémet ismét 0-ra nyerték az amerikaiak.

 

A második szett elején a 8. helyen kiemelt tengerentúli páros 30-ra nyerte el ellenfele adogatását, majd sajátját 30-40-ről hozta. Mladenovic ekkor jelezte, hogy hátsérülése miatt nem tudja folytatni a mérkőzést.

 

Timi és társa a 710 000 dollár összdíjazású New Haven-i versenytől is visszalépett.

 

A magyar-francia duó februárban Párizsban és júliusban Wimbledonban is finalista volt. Timi januárban Sydneyben a cseh Lucie Safarova, majd áprilisban Kuala Lumpurban a tajvani Csan Hao-csing oldalán volt tornagyőztes. Áprilisban Monterreyben a fehérorosz Olga Govorcovával is finálét játszott.