Érdekes körülmények Torontóban

Érdekes körülmények Torontóban

2013-10-29 – A szervezők beosztása alapján Timi csak szerdán kezdi meg szereplését az 50 000 dolláros torontói ITF-versenyen, amelyen a nyitó körben az osztrák Nicole Rottmann lesz az ellenfele.

A 20 éves magyar játékos továbbra sem épült fel teljesen vírusos betegségéből, de reméli, ez nem akadályozza majd a játékban.

 

Timi múlt héten elődöntős volt Saguenayban, így a világranglistán a 95. helyre lépett előre.Ezen a héten a Tevlin Women’s Challengeren igyekszik újabb értékes pontokat gyűjteni.

 

„Elég érdekesek a körülmények itt Torontóban. Nyolc pálya van, ami nem lenne rossz. De négy rendes fedett pálya, ahol egyébként a meccsek is mennek, viszont a négy edzőpálya sátor…Teljesen más a borítás, más az időjárás. Így minden nap korán reggel próbáltunk menni, hogy jobb körülmények között játszhassunk. Eddig Mandyvel és Duvallal edzettem, meg persze edzővel is” – számolt be eddigi torontói tapasztalatairól a torna 1. kiemeltje.

 

Timi leendő riválisa, vagyis Nicole Rottmann 405. egyesben a világranglistán, pályafutása legjobbjaként tavaly július 23-án 307. volt. Karrierje során nem nyert még WTA- vagy ITF-versenyt egyesben.

 

„Holnap meccs, addig még egy kondiedzés. De úgy érzem, kész vagyok…Sajnos a torokfájás és a köhögés még jelen van. De remélem, ez nem akadályoz majd túlságosan” – tette hozzá a 20 éves magyar játékos.

 

Timi két évvel ezelőtt elődöntős volt egyesben Torontóban.