„Elégedett vagyok az elmúlt hetekkel”

„Elégedett vagyok az elmúlt hetekkel”

2014-12-21 – Végéhez közeledik Timi felkészülése a 2015-ös szezon előtt: az elmúlt négy hétben Thomas Drouet és a fizikai felkészítésért felelős Josko Silic segítségével Monte-Carlóban alapozott.

Végéhez közeledik Timi felkészülése a 2015-ös szezon előtt: az elmúlt négy hétben Thomas Drouet és a fizikai felkészítésért felelős Josko Silic segítségével Monte-Carlóban alapozott a következő hónapokra.

 

TIMI ÜZENETE

Köszi Mindenkinek az egész éves támogatást és drukkolást!!! Remélem, jövőre is minimum ilyen eredményeket tudok majd felmutatni!

Békés, Áldott Ünnepeket Mindenkinek!

 

– Hogyan értékeled az elmúlt négy hetet, sikerült-e elvégezni az előzetesen eltervezett munkát?

 

– Elégedett vagyok az elmúlt hetekkel. Rengeteget edzettem, sok volt a kondiedzés, a futás, a tenisz. Az utóbbi napokban pedig már a pontjátékon volt a hangsúly. Tetszik Josko munkája, Thomas-val pedig továbbra is rendkívül elégedett vagyok.

 

– Melyik területen van szükséged a legnagyobb előrelépésre, miben kell még javulnod a szezon kezdetéig?

 

– Mentálisan kell még tovább fejlődnöm. Sokkal kiegyensúlyozottabbnak kell lennem, sokkal lazábbnak és magabiztosabbnak.

 

– Milyen versenyeken indulsz majd januárban egyesben és párosban?

 

– Sencsenben kezdem meg a következő szezont, de itt csak egyéniben indulok. Aztán következhet Sydney, ahol egyéni és páros is lesz Kikivel (Kristina Mladenovic). Végül az év első GS-tornája, az Australian Open. Nagyon várom már ezeket a versenyeket, a sok edzés, a sok ,,szenvedés,, után ez lesz a kikapcsolódás:)))

 

– Az edzőtábor elején találkoztál Novak Djokoviccsal és Milos Raonic-csal: mi volt a legkülönlegesebb, sporthoz kapcsolódó élményed a felkészülés alatt?

 

– Hmmm… Életem első Champions League meccsén ülni..:))

 

– Idén sikeresen szerepeltél vegyespárosban is a Grand Slam-versenyeken. A melbourne-i Australian Openen is rajthoz állsz ebben a számban?

 

– Igen! Eldőlt, hogy Eric-kel (Butorac) újra megpróbáljuk. Nagyon rendes embernek tartom, jó párosjátékos, úgyhogy miért is ne? Jó móka a vegyespáros:)

 

– Lesz-e változás a támogatók körében az új szezonra? Ha igen, akkor mi indokolta a váltást, mit vársz az új együttműködéstől?

 

– Igen. Új ütőm van!!!!! Babolat Strike, kicsit átvariálva az én igényemnek megfelelően. Több ütőt is teszteltem hetekkel ezelőtt és ez volt a befutó. A célunk az volt, hogy egy olyan ütőt találjak, ami gyors ugyan, de ad bőven kontrollt is. Azt hiszem, ebben az ütőben ezt megtaláltam.:)

 

A francia cég termékei rendkívül népszerűnek számítanak a teniszvilágban. A közelmúlt legjobbjai közül Andy Roddick, Carlos Moyá és Kim Clijsters is Babolat-ütőkkel játszott. A jelenkor nagyjai közül Rafael Nadal, Jo-Wilfried Tsonga, Julien Benneteau, Fabio Fognini, Jerzy Janowicz, Eugenie Bouchard, Caroline Wozniacki, Samantha Stosur, Agnieszka Radwanska, Sara Errani, Nagyja Petrova, Francesca Schiavone vagy éppem Kirsten Flipkens is a Babolat támogatottjai között található.

 

MonteCarlo_06  MonteCarlo_09  MonteCarlo_10

 

MonteCarlo_08