Edzések és fiziós vizsgálat Londonban

Edzések és fiziós vizsgálat Londonban

2012-10-23 – Nincs megállás Timi felkészülésében: a 19 éves teniszező és edző-édesapja, Babos Csaba keddtől csütörtökig Londonban tartózkodik.

Az egyéni világranglista 62. helyén álló játékos sérülésével kapcsolatban repült az angol fővárosba.

 

„Szerencsére már egyre többet tudok szerválni, de utána még érzem a karomat” – mondta az elutazás előtt a játékos.

 

Timi jobb karja az ázsiai versenyek idején sérült meg, emiatt négy versenyről kellett visszalépnie. Az elmúlt hetekben folyamatosan kezelték, különböző gyógymódokkal kívánták elősegíteni a teljes felépülést. Ennek újabb állomása a londoni út, amely során Rafael Nadal korábbi fiziósa, Sergio Gomez is megvizsgálja majd.

 

„Sikerült jól jegyet foglalnom, így kedden kora reggel már el tudunk utazni Londonba. Így kedden is tudok edzeni , a fiziós pedig szerdán és csütörtökön is dolgozik, lesz idő arra, hogy megvizsgálja a a karomat, „feltérképezheti” a sérülésemet. Lehet, hogy olyan mikrosérülést is felfedez, amelyet eddig nem találtak itthon”

 

Timi pályafutása korábbi szakaszában hosszú időt töltött Angliában, így az akkori ismerősök révén egyszerű volt a mostani utazás megszervezése.

 

„Úgy érzem, mindenkivel jó volt a kapcsolatom. Most is szívesen látnak bennünket, ezt jól mutatja, hogy korábbi kondiedzőm jön majd ki elénk a repülőtérre. Biztos, hogy Londonban is szétnézünk majd, de az a jó, hogy rengeteget tudok majd edzeni. Most az eddiginél is több lesz a „technikázás” – jegyezte meg Timi az utazást megelőzően.