Dubai: vereség az elődöntőben

Dubai: vereség az elődöntőben

Generated by IJG JPEG Library

2016-02-19 – Az összeszokottabb francia kettős magabiztosan győzött.

 

DUBAI DUTY FREE TENNIS CHAMPIONSHIPS (2 000 000 DOLLÁR, KEMÉNY PÁLYA), PÁROS, ELŐDÖNTŐ
Caroline Garcia, Kristina Mladenovic (francia, 2.)-Babos Tímea, Julia Görges (magyar, német) 6:3, 6:4

 

„Sajnálom, hogy nem sikerült! Azt gondolom, hogy Garcia minden dühét beleadta ebbe a párosmeccsbe az egyéni után. Egyszerűen fantasztikusan teniszezett, nagyon nehéz volt bármit is kezdeni a játékával. Összességében azért örülök annak, hogy jó hangulatú párost tudtunk játszani. Az Nekem a legfontosabb, hogy a párossal tudok készülni az egyénire. Jól játszottam az alapvonalról, de éppen azok a páros elemek voltak most rosszabbak, amelyek általában nagyszerűen működnek. Jó hét volt, most már mehetek Dohába és készülhetek az egyénire” – nyilatkozta Timi.

 

A mérkőzés helyi idő szerint este 11-kor kezdődött, mivel Garcia előtte egyesben játszott és veszített három szettben a legjobb négy között.

 

A párost a francia duó kezdte jobban, de Timi és társa 0:2 után azonnal visszabrékelt. Sajnos Garcia és Mladenovic a hatodik gémben újra elnyerte ellenfele szerváját, majd 4:2 után 30-40-ről mentette meg az adogatását.

 

A magyar-német kettős a nyolcadik játékban 30-40-ről hozta a szerváját, de utána nem volt esélye fogadóként a további visszakapaszkodásra.

 

A második szettben Timi és Görges azonnal elveszítette adogatást, majd kétszer brékelt. Sajnos 3:1 után kétszer is 40-re brékelt a francia kettős, ez pedig döntőnek bizonyult. A magyar-német duó még visszajött 5:4-re, de ezután Garcia és Mladenovic 0-ra szerválta ki az elődöntőt.