Dolgos hétköznapok London után, London előtt

Dolgos hétköznapok London után, London előtt

2012-10-31 – Továbbra is kezelni kell Timi jobb karját, de ez már nem igazán hátráltatja az edzésekben.

A világranglista 64. helyén álló játékost immár a múlt héten Londonban szerzett tudnivalók is segítik a mindennapok során.

 

„Még mindig járok kezelésekre a karom miatt, újra voltam akupunktúrán és a sportpszichológusomnál is – mondta Timi, majd így folytatta: – Természetesen sokat edzek. Vannak olyan napok, amikor délelőtt három órás teniszblokkot iktatunk be, utána délután csak kondizok. De az is előfordul, hogy más módszert választunk a gyakorlásokra. A Grand Slam Parkban is jártam az ITF-versenyen, megnéztem a kicsiket. Csütörtökön és pénteken is lesznek edzéseim, a hétvége lesz a pihenésé”

 

A 19 éves játékos a múlt héten három napot Londonban töltött, ahol a megszokott edzések mellett Rafael Nadal korábbi fiziósával is találkozott. Sergio Gomez részletes technikai elemzésekkel  és tanácsokkal igyekezett segíteni Timinek és edző-édesapjának, Csabának.

 

„Elég gyakran változtatunk a technikámon, általában a szezon utáni időszakban kerül erre sor. De előfordult már az is, hogy két verseny közben módosítottunk bizonyos dolgokon. Úgy érzem, most nagyon sokat segített a londoni út” – jegyezte meg Timi.

 

A 19 éves játékos és édesapja a jövő héten ismét Londonba utazik, hogy találkozzon Sergio Gomezzel.

 

„Legutóbb nem értünk mindennek a végére – mondta Babos Csaba. – Most kielemezzük majd azt is, hogy milyen változást hoztak Sergio tanácsai. Sok anyaga van Timiről, az adogatásairól és más ütéseiről is”.

 

london02