A WTA is gratulált a szingapúri kvalifikációhoz!

A WTA is gratulált a szingapúri kvalifikációhoz!

2015-10-06 – Timi és Kristina Mladenovic a múlt hétvégén tudta meg a nagyszerű hírt, hogy indulhat a páros-világbajnokságon.

A szokásoknak megfelelően a világranglista hétfői nyilvánosságra hozását követően a WTA a közvéleméyn számára is bejelentette, hogy újabb duóval bővült a szingapúri indulók létszáma. Ezúttal ötödikként Timi és Kristina Mladenovic ünnepelhette a kvalifikáció biztosítását, párosban!!!

 

Az év végi csúcseseményen az idei pontverseny 8 legjobb duója indulhat párosban. Egyéniben is a 2015-ös pontverseny legjobbjai lépnének pályára, de az első helyen álló, az Australian Openen, a Roland Garroson és Wimbledonban győztes, a US Openen döntős Serena Williams a napokban visszalépett.

 

Párosban eddig öt kettős biztosította a részvételét. A WTA honlapjának beszámolója szerint a párosok a WTA Finals Martina Navratilova Trophy-ért versengenek majd Szingapúrban, október 25.-től.

 

Idén Timi és Kristina Mladenovic diadalmaskodott Dubaiban, Marrákesben és Rómában. Az olasz fővárosban a fináléban a világelső Martina Hingis-Sania Mirza kettős volt az ellenfél. A magyar játékos Wimbledonban ismét döntős volt, ezúttal Alexander Peya oldalán vegyespárosban. Az angliai Grand Slam-versenyen Timi és Kiki idén elődöntőt játszott.

 

„Nagyon izgatott vagyok, hogy sikerült először kvalifikálnunk Magunkat a szingapúri WTA Finals-ra! Csodálatos első tapasztalat lesz, egyértelmű, hogy nagyon várjuk ezt! Ez az év csodálatos kaland volt Tímeával, ez egy nagyszerű szezon. Ez a szerepelés pedig egy újabb nagy siker. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy kvalifikáltuk Magunkat. Csodálatos hangulató verseny vár ránk” – nyilatkozta a francia játékos a WTA és a WTA Finals honlapján.

 

Timi és Kristina Mladenovic mellett már a mezőny tagja a Martina Hingis-Sania Mirza (svájci-indiai), a Bethanie Mattek-Sands – Lucie Safarova (amerikai-cseh), a Casey Dellacqua-Jaroszlava Svedova (ausztrál-kazah) és a Jekatyerina Makarova-Jelena Vesznyina (orosz) duó.