A Timi Team

Timi új edzővel folytatja a 2018-as US Open után.

 

Babos Csaba: A Timi Team vezetője. Timit pályafutása kezdetétől egészen sokáig ő készítette fel a versenyekre. Természetesen voltak segítői, de Géza adta meg a lehetőséget, hogy a Timi Team felállhasson. Kisebbik lányával három junior Grand Slam-diadalt ünnepelhetett, majd a felnőttek között is szép sikerek jöttek. Timi a 2014-es szezonban már a felnőttek között játszott párosban wimbledoni döntőt, ez is felejthetetlen élmény. Napjainkban Magyarország legeredményesebb klubjában, az MTK-ban vezetőedző. Emellett Timi szakmai stábját fogja össze, valamint trénerként segítette a 2014-ben junior párosban wimbledoni döntős, 2015-ben az Australian Openen egyesben elődöntős Gálfi Dalma pályafutását.

 

 

Michael Joyce: edző

 

2004 nyarától 2001 januárjáig – Jurij Sarapov mellett – Marija Sarapova munkáját segítette. A közös munka idején az orosz játékos 3 Grand Slam-versenyt nyert és világelső lett egyesben.

 

Michael Joyce 2012 és 2017 között az amerikai Jessica Pegulával dolgozott, aki karriercsúcsot jelentő 123. helyre került egyéniben, párosban pedig 92. volt.

 

Bő két évvel ezelőtt az amerikai szakember a korábbi világelső, Viktorija Azarenka edzője volt. A fehérorosz játékos családi problémái miatt nyolc hónap után lezárult a közös munka. Utána Joyce segítette a brit színekben szereplő Johanna Konta, majd a kanadai Eugenie Bouchard pályafutását is.

 

 

Kellner Ádám: állandó szparingtárs

 

Kellner_Adam_adogat_640

 

Maciej Ryszczuk: fizioterapeuta és kondiedző

 

maciek

 

 

Babos Zsuzsanna: kommunikációs manager

 

Bálint András: honlapszerkesztő

 

Osztovits Gergely: webdesign.

 

Kapcsolat: babosteam@gmail.com