A Timi Team

Timi új edzővel folytatja a 2020-as Roland Garros után.

 

Babos Csaba: A Timi Team vezetője. Timit pályafutása kezdetétől egészen sokáig ő készítette fel a versenyekre. Természetesen voltak segítői, de Homonnay Géza adta meg a lehetőséget, hogy a Timi Team felállhasson. Kisebbik lányával három junior Grand Slam-diadalt ünnepelhetett, majd a felnőttek között is szép sikerek jöttek. Timi a 2014-es szezonban már a felnőttek között játszott párosban wimbledoni döntőt, ez is felejthetetlen élmény.

 

 

Thomas Drouet: edző. A monacói szakember hónapokon át ütőpartnerként segítette Bernard Tomic pályafutását. Az ausztrál játékos élete ATP-tornagyőzelmét vele érte el, utána Drouet már edzőként is tevékenykedettl. Májusban „szakitottak”, ezután a monacói szakember Marion Bartoli edzője lett. A francia sztárnak Wimbledonban sikerült élete álma, a Grand Slam-győzelem. Nyilatkozatai alapján ezt édesapjának és trénerének köszönheti. Bartoli visszavonult nem sokkal a 2013-as US Open előtt, ekkor jött az együttműködés Peng Suajjal. Thomas Drouet négy hónapot dolgozott a kínai játékos, aki az év végén megnyerte a páros Masterst. A szakember 2014 és 2018 között már dolgozott a Timi Team tagjaként.

 

 

Maciej Ryszczuk: fizioterapeuta és kondiedző. A lengyel szakember a 2018-as szezon után csatlakozott a magyar játékos stábjához. Néhány hónappal később egyedüli tagja volt az utazó csapatnak, amikor Tímea állandó edzőt keresett. Maciek a 2020-as Roland Garroson duplán örülhetett, hiszen Timi és Kristina Mladenovic mellett ekkor már egyesben bajnok Iga Świątek csapatát is segítette.

 

 

 

Babos Zsuzsanna: marketing és kommunikációs manager

 

Bálint András: honlapszerkesztő

 

Osztovits Gergely: webdesign.

 

Kapcsolat: babosteam@gmail.com